• Rosa Maseda leren travelbag

Voorwaarden

Bestelling, betaling en levertijd

Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Is uw product op voorraad, dan wordt het onmiddellijk voor u gereserveerd. Is dit niet het geval, dan wordt uw order vervaardigd. We informeren u per e-mail over de levertijd. Neemt u alstublieft kennis van het feit dat een bestelling niet kan worden geannuleerd en dat verzendkosten niet bij de vermelde prijs zijn inbegrepen.

Garantie

Rosa Maseda garandeert de kwaliteit van de geleverde producten.

Voor alle tassen en andere producten geldt een garantie van twee maanden. Een fabrieksfout wordt binnen twee maanden hersteld. Voor gerepareerde of vervangen producten geldt de resterende looptijd van de originele garantieperiode.

Alle dekking onder deze garantie vervalt wanneer enige aanpassing, wijziging of verandering is aangebracht aan het product. Tekortkomingen of beschadigingen veroorzaakt door ondeskundig gebruik of nalatigheid van de koper of derden, worden niet gedekt of vergoed.

Leer is een natuurlijk product. Een bobbeltje of oneffenheid, kleine verschillen in kleur, kwaliteit en/of verkleuring van leder of suède, zijn normaal. Dergelijke eigenschappen vallen niet onder de garantie; evenmin kunnen producten om deze redenen worden geretourneerd.

Retourzenden producten

Bent u niet tevreden bent met uw bestelling, dan bent u verplicht dit binnen twee dagen per e-mail te melden. Bovendien dient u de bestelling binnen zeven dagen na voorgenoemde melding retour te zenden. Producten dienen hierbij ongebruikt, onbeschadigd en goed te worden verpakt in de originele doos. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening; zorgt u alstublieft voor voldoende frankering. Geretourneerde goederen worden geweigerd indien deze gebruikt, beschadigd of niet goed verpakt zijn. Als producten niet binnen zeven dagen worden teruggestuurd na het melden per e-mail, worden deze niet meer geaccepteerd.

Overmacht

Ingeval van overmacht, vervalt de leveringsplicht van Rosa Maseda. Van overmacht is sprake bij zakelijke onderbrekingen of vertraging tijdens het transport.

Privacy

Rosa Maseda verstrekt zonder uw toestemming geen bedrijfsinformatie aan derden.

Auteursrecht

Alle inhoud op deze site, zoals teksten, afbeeldingen, logo’s, pictogrammen en afbeeldingen, zijn eigendom van Rosa Maseda en beschermd. Niets van deze site, noch de ontwerpen die op deze website worden getoond, mag worden gereproduceerd of gekopieerd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rosa Maseda.