Leren schoudertas

Een leren schoudertas mag in geen enkele kledingkast ontbreken. De leren schoudertas is tijdloos en elegant. ROSA MASEDA heeft een collectie met verschillende leren schoudertassen. Allemaal gemaakt met rundleer van eigen bodem. De leren schoudertassen zijn ontworpen met een Nederlandse gevoel voor functie. Dit met een Spaans oog voor materiaal en stijl. Duurzaam en tijdloos. Zo kunnen de leren schoudertassen van ROSA MASEDA het best omschreven worden.

Ontdek de uitgebreide collectie

Neem eens een kijkje op onze website. In onze webshop is de collectie met verschillende leren schoudertassen te bekijken (en te bestellen!). De leren schoudertassen vallen allemaal ongeveer in dezelfde prijsklasse. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u onze complete collectie leren schoudertassen bekijken? Breng dan eens een bezoek aan ons hoofdfiliaal in Deventer. Hier kunnen onze medewerkers u goed adviseren. Wij verzekeren u dat u met een glimlach de winkel verlaat.

Duurzaam leer van eigen bodem

De leren schoudertassen van ROSA MASEDA staan bekend om hun kwaliteitsleer. Het leer dat wordt gebruikt voor de leren schoudertassen is niet zomaar leer. De leren schoudertassen zijn gemaakt van eerlijk en duurzaam leer. Het leer zorgt ervoor dat elke schoudertas uniek is. Kleine kenmerken benadrukken de oorsprong van de tas. Met een leren schoudertas wordt geleefd. De tas moet dus wel tegen een ‘stootje’ kunnen. Het is belangrijk dat de tas goed onderhouden wordt.

De vrouw achter de leren schoudertas

ROSA MASEDA is de vrouw achter deze prachtige leren schoudertassen. Haar doel is om duurzame damestassen te ontwerpen. Leren damestassen die dicht bij hun oorsprong blijven. Hierbij kijkt zij goed naar het materiaal. Ze wil graag het leven van de koe terugzien. Daarom wordt de leren schoudertas erg persoonlijk gemaakt. Laat u inspireren door deze duurzame leren schoudertassen. Maar laat u vooral inspireren door de vrouw achter deze prachtige schoudertassen.

Een leren schoudertas kopen?

Wilt u een leren schoudertas kopen? ROSA MASEDA heeft prachtige tassen in het assortiment. De tassen zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Een tas gemaakt met oog voor de natuur. Vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 00316 2488 1504. Ook kunt u een e-mail sturen aan: rm@rosamaseda.com.