Leren portemonnee

Een portemonnee is onmisbaar in het dagelijks leven. Bijna iedereen heeft er één in zijn/haar bezit. Met een leren portemonnee laat u een stukje persoonlijkheid zien. Een leren portemonnee van Rosa Maseda is gemaakt van eerlijk en duurzaam leer. Bekijk ons aanbod hieronder!

De producten

Rosa Maseda heeft verschillende leren portemonnees in haar assortiment. De portemonnee van standaard formaat is erg praktisch. Alle documenten passen in deze prachtige portemonnee. Deze leren portemonnee is mooi door de eenvoud. Wilt u geen standaard portemonnee? Ga dan voor de coin wallet. Het is een ouderwets muntzakje met een modern randje. Houdt u helemaal niet van grote leren portemonnees? Dan is de creditcard holder de ideale oplossing. Hier kunt u diverse passen makkelijk in vervoeren!

Het leer

Rosa Maseda vindt de kwaliteit van het leer erg belangrijk. Het gebruik van eerlijk en duurzaam leer is essentieel bij de portemonnees. Een leren portemonnee van dit merk wordt van rundleer (van eigen bodem!) gemaakt. Dit zorgt ervoor dat elke leren portemonnee uniek is. Kleine onregelmatigheden benadrukken de oorsprong van de leren portemonnee. Dit effect laat zien dat het materiaal echt geleefd is.

Duurzaamheid

Het doorgeven van ambacht, samengebonden met lokale krachten. Wij willen alle stappen, van het materiaal tot de verkoop, dicht bij elkaar houden. De materialen worden rechtstreeks bij het atelier geleverd. Rosa en haar team maken vervolgens de leren portemonnees met de hand. Vervolgens kunt u de leren portemonnee gelijk in de winkel kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk een leren portemonnee van Rosa Maseda in de webshop te kopen!

De vrouw achter de leren portemonnee

Wie heeft nou eigenlijk dit mooie product gemaakt? De vrouw achter de leren portemonnee is Rosa Maseda. De oorsprong van het product. Dat wil zij terug laten zien in een leren portemonnee. De eenvoud van de koe. Een wezen dat opgroeit in alle rust. Rosa Maseda wil in een portemonnee een stukje persoonlijkheid zien. Een leren portemonnee gebruikt u namelijk elke dag. Een Rosa Maseda portemonnee is dan ook geen leren object. Het is een stukje van uzelf.

Op zoek naar een leren portemonnee?

Bent u op zoek naar een leren portemonnee? Bekijk het aanbod van Rosa Maseda! Hier vindt u producten gemaakt van het mooiste leer. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem telefonisch contact op via: 0031 6 2488 1504. Ook kunt u mailen naar: rm@rosamaseda.com. Een mooie leren portemonnee koopt u bij Rosa Maseda!