Leren draagtas

Geen enkele vrouw kan genoeg krijgen van tassen, toch? Een leren draagtas mag dan ook niet ontbreken in de collectie. Naast modieus ook erg functioneel. Spullen meenemen is lastig zonder tas. Maak uw outfit compleet met een mooie leren draagtas. Rosa Maseda snapt precies de waarde van een prachtige leren draagtas. Zij ontwerpt dan ook de mooiste leren draagtassen. In haar ontwerpen komen zowel vrouwelijkheid als functionaliteit samen. Ontdek snel de collectie!

Rundleer van eigen bodem

De leren draagtassen van Rosa Maseda zijn gemaakt van de beste kwaliteit. In 2013 opende Rosa Maseda haar deuren in Deventer. De showroom werd al snel omgetoverd tot atelier en winkel. Inmiddels een groot succes! De leren draagtassen zijn gemaakt van rundleer. Echt rundleer van Nederlandse bodem. Het leer is eerlijk en duurzaam. Bekijk de leren draagtassen eens goed. U ziet dan dat het leer echt geleefd is. Hierin is goed de oorsprong van de koe te zien.

De juiste tas bij uw persoonlijkheid

Een tas kenmerkt uw persoonlijkheid. De tas moet aansluiten op uw karakter. Rosa Maseda heeft verschillende leren draagtassen in het assortiment. Geschikt voor elke persoonlijkheid. Het is namelijk de bedoeling dat een tas lang meegaat. Iedere vrouw bewaart haar kostbare spullen in dit mooie accessoire. Met de juiste leren draagtas maakt u een professionele indruk. Een eerste indruk is namelijk bepalend. Zorg ervoor dat u die maakt met de juiste leren draagtas.

Een leren draagtas online bestellen

Leren draagtas kopen? Dit doet u eenvoudig en snel via onze webshop. De bestelling wordt vervolgens per e-mail bevestigd. Let op! De bestelling kan niet geannuleerd worden. Ook de verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Leren draagtas kopen?

Wilt u een leren draagtas kopen? Dan bent u bij Rosa Maseda aan het juiste adres. Wij ontwerpen en maken leren damestassen (van rundleer). Onze leren draagtassen zijn een lust voor het oog. Meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken via: 00316 2488 1504. Ook kunt u mailen naar: rm@rosamaseda.nl. Rosa Maseda: voor de mooiste leren draagtassen.