Leren damestas

Op zoek naar een leren damestas? De tassen van Rosa Maseda zijn gemaakt met een Nederlands gevoel voor functie en een Spaans oog voor materiaal en stijl. De tassen zijn gemaakt van echt rundleer. De leren damestassen zijn zowel puur en eenvoudig als modern en tijdloos. De keuze van de juiste tas is erg belangrijk. U draagt het product namelijk mee als onderdeel van uw persoonlijkheid en dagelijks leven.

Het materiaal

Rosa Maseda werkt het liefst met robuust, ongepolijst en eerlijk leer van eigen bodem. De leren damestassen worden gemaakt van rundleer van eigen bodem. Rosa Maseda werkt graag met leer dat ‘leeft’. Zo benadrukken kleine onregelmatigheden, zoals insectenbeten of kleine brandmerken, de herkomst van het product.

De vrouw achter het merk

De vrouw achter de leren damestassen is Rosa Maseda. Ze begon met ontwerpen in 2010. De oorsprong van de tas terugzien in het product, dat is haar doel. Niet veel van haarzelf toevoegen, maar het leven van de koe terug laten zien in haar product. De koe is namelijk erg kenmerkend voor onze cultuur. De ontwerpen van Rosa Maseda zijn geïnspireerd door haar Nederlandse en Spaanse achtergrond. De filosofie achter de leren damestas? Een damestas ontwerpen in alle eenvoud en functionaliteit.

De leren damestas online bestellen

In onze webshop kunt u de leren damestassen online bestellen. We bevestigen de bestelling vervolgens per mail. Houdt er rekening mee dat een bestelling niet kan worden geannuleerd. Ook zijn de verzendkosten niet bij de prijs inbegrepen. Hebt u de ideale tas gevonden? Bestel deze dan online. Onze collectie kunt u ook bekijken in onze winkel. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Deventer.

Leren damestas bestellen?

Wilt u een leren damestas bestellen? Bestel deze dan online of kom langs bij één van de verkooppunten. Hebt u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op via 00 316 2488 1504. Wij geven u graag meer informatie over onze leren damestassen.