…en daar heeft Het Winkelraam een missie!

Als ontwerpster/ondernemer van mijn Label Rosa Maseda Bags weet ik maar al te goed dat je vaak een duizendpoot moet zijn, alleen is dat helaas niet altijd mogelijk.
Nadat de winkel ontworpen en ingericht was, kon ik beginnen met de etalage.
Na lang te hebben nagedacht over mijn etalage, wist ik het. Ik zag het precies voor mij.
Gek eigenlijk dat ik dit tot het allerlaatst heb uitgesteld, want de etalage is het allerbelangrijkste van een winkel.

Er zijn zo veel mogelijkheden, en mijn etalage is op zichzelf al zo prachtig! Het mooie oude pand in de “Kleine Overstraat" in de binnenstad van Deventer is een historisch pand en heeft een prachtige gevel. Laat de naam “Kleine” Overstraat je niet voor de gek houden. Deze straat is groots in het geweldige aanbod dat het aan bijzondere winkels te bieden heeft. Bekijk voor een overzicht van alle winkels maar eens de volgende website: Shoppen in Deventer

Vandaar dat ik erg blij ben dat er hier een pand vrij kwam met maar liefst 150 vierkante meter waar ik mijn werkplaats en kantoor en brandstore heb gevestigd.
Ik wilde een strakke etalage als contrast op het historische karakter van het pand.
Ik wilde de tassen de volle aandacht geven en niet de attributen die vaak worden gebruikt bij het etaleren.

Het idee van de etalagefiguren is uitgevoerd door Wendy van Het Winkelraam. Het winkelraam ontzorgt de winkelier, en verzorgt op professionele wijze de etalage en staging van de winkel. Ik hoor focus te houden op de verkoop in de winkel. Mijn klanten zijn belangrijk voor mij, zij zorgen namelijk voor de voortgang van mijn brand.

Je kan Wendy altijd even bellen of een e-mail sturen. En dan gaat zij kijken wat ze voor je kan betekenen.

Mobiel: +31(0)636130281
E-mail: wendy@hetwinkelraam.com